21 Eylül 2015 Pazartesi

MEYVE SOSLU TRUFF

                               MEYVE SOSLU TRUFF



MALZEMELER:
*İstediğiniz herhangi bir kek tabanı
*Pastacı kreması
*İsteğe göre kakao

SÜSLEMEK İÇİN:
*Kakaolu petibör bisküvi (Rondoda çekilecek)
*Meyveli sos

YAPILIŞI:
Pastalardan artan kek tabanını rondoda çekip kül haline getirip pastacı kremamızın içine ekleyip 1 yemek kaşığı kakao ile iyice karıştırıyoruz. Belli bir kıvama geldikten sonra buzdolabına koyup donmasını bekliyoruz 45-55 dakika sonra çıkarıp elimizle küçük toplar yapıp petibör bisküviye buluyoruz.Servis edeceğimiz tabağa alıp üzerlerini bir çay kaşığı meyveli sos ile süslüyoruz. Servis etmeden önce biraz buzdolabında bekletin. Afiyet olsun. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder